Your search results

Yhteistyössä

 

PINTAREMONTOINTI JA KONSULTTIPALVELUT

– OULUSSA JA LÄHIALUEILLA

”Ison yrityksen minimilaskutus remonttiavusta on yleensä yli tuhat euroa. Tästä johtuen monet jättävät remontin tekemättä kokonaan. Olen yritykseni ainoa työntekijä. Se tarkoittaa, että olen nopea, joustava ja takuulla sopivan hintainen vaihtoehto. Yli 30 vuotta pintaremontointia tehneenä osaan tehdä hyvää jälkeä. Pystyn arvioimaan tarvitsemasi remontin hinnan pelkän puhelinsoiton perusteella. Jos haluat itse olla paikalla kun teen remonttia, niin työskentelen mielihyvin arki-iltoina tai viikonloppuisin. Kannattaa soittaa ja kysyä hinta-arvio. Et tule pettymään.”

 

Jos haluat siis järkihintaista remontointia, ota yhteyttä!

 

Maalarimestari

Reijo Turpeenniemi

p. 040 5840 760

reijo@remontti-reijo.fi

 

 nastarakennus-yli20v-historia

UUDISKOHTEET -NASTARAKENNUS OY

Täyden palvelun ammattilaisina teemme yhteistyötä muiden luotettavien asuntokaupan toimijoiden kanssa.Jos etsit asuntoa uudistuotannon puolelta, suosittelemme kumppanimme Nastarakennus Oy:n kohteita. Nastarakennus Oy on kokenut ja arvostettu asuntorakentaja, joka tunnetaan rakentamisen korkeasta laadusta, ammattitaitoisista työntekijöistä ja tyytyväisistä asiakkaista.

 

MUUTTOAUTON VUOKRAUS EDULLISEMMIN-CASAHOUSE OY

Kun tarvitset välineen tavarankuljetukseen, esimerkiksi muuttoon Oulussa, pakettiauton vuokraus Casahouse Oy:ltä on helpoin ja nopein vaihtoehto!

Vuokraamme laadukkaita pakettiautoja sekä yritys- että yksityisasiakkaille erilaisiin tavarankuljetustarpeisiin.

Kotigalleria LKV :n asiakkaille muuttoauton vuokraus edullisemmin!