Your search results

Suosittelijoita

 

Kiitos erinomaisesta talomme myyntityöstä. Koko talomyyntiprosessi on alusta alkaen hoidettu asiantuntevasti ja tehokkaasti. Talomyynti-ilmoitus ja ammattikuvaajan ottamat kuvat ovat olleet mahtavaa mainosta talomme myynnissä. Asiat on hoidettu ajallaan, meitä on tiedotettu hienosti talomyynnin edistymisestä ja kaikkiin kysymyksiimme olemme saaneet aina vastauksen. Olemme myös voineet luottaa siihen, että myös kaikki talomyyntiin liittyvät viralliset asiat hoidetaan asiaankuuluvasti.Olemme olleet todella tyytyväisiä Kotigalleriaan. Kiitos, hyvää syksyn jatkoa!

 

Tiina ja Tapio Savén

 

 

”AITOJA ÄIJIÄ” ! Me molemmat olemme olleet ( myyjä pariskunta) palveluammatissa n. 30 vuotta. Voimme tätäkin tietäymistä silmällä pitäen antaa Kotigallerialle palautteen myyntityöstä. Mukavuus ja kuuntelutaito eli läsnäolo oli aitoa. Se oli tärkeintä mitä asunnonvälitysyritykseltä halusimme; ammattimaisuus suhteessa meihin, esittelyihin ja ostaviin asiakkaisiin.

Kotigallerian ammattimaisuus tuli esille jo välityssopimusta tehdessä, jossa he ottivat esille kaikki asiat mitä kohteemme myyminen pitää sisällään. Myyntiesittelyiden jälkeen soitto meille ja asioiden läpi käyminen toi varmuutta Kotigallerian toimintaa kohtaan. Suosittelemme kaikille Kotigalleriaa, mikäli haluatte oman kotinne myydä. Kiitos poijaat teille ja erityiskiitokset Sepolle ja Raunolle( heidän kanssaan olimme tekemisissä). Olette aitoja ” äijiä”.

 

Harry ja Paula Helakorpi

 

Kotigallerialla homma toimi alusta loppuun saakka. Pyysimme Kotigallerian välittäjän arviointikäynnille omakotitaloomme ja jo heti ensimmäisten minuuttien aikana välittäjä vakuutti meidät. Laitoimme talon myyntiin Kotigallerian kautta ja ilmoitus tuli kotivuille perjantaina. Olimme sopineet sunnuntaille näytön ja itseämme epäilytti, onko aika liian lyhyt, tuleeko näyttöön ketään? Välittäjä vakuutti, että näyttö kannattaa pitää, vaikka asunto on ollut myynnissä vasta pari päivää. Näyttö meni mallikkaasti ja talosta sovittiin kaupat ensimmäisen näytön perusteella. Eipä tarvinnut asunto siivoilla monta sunnuntaita varten =)

 

Meillä kävi välittäjiä useista yrityksistä, mutta se miksi Kotigalleria valittiin oli luottamuksen syntyminen välittömästi. Toki myös hinta oli hyvin kohtuullinen. Kotigallerian välittäjä oli mielestämme rehellinen ja avoin koko myyntiprosessin ajan. Pystyimme luottamaan siihen, että hänellä homma toimii. Meidän ei tarvinnut murehtia talon myynnistä, koska se tehtiin meidän puolestamme.

 

Tiina Ahola ja Jukka Tuomela

 

Asioiminen KotiGallerian kanssa oli mutkatonta ja selkeää. Ensiasunnon myyjinä meillä oli monia kysymyksiä asunnon myynnistä. Kaikkiin kysymyksiimme vastattiin ja asunnon myymiseen liittyvistä asioista kerrottiin yksityiskohtaisesti.

 

Saimme myytyä asuntomme nopeasti – toiminnan kehittämiseen ei siis tullut lisättävää.

 

Kaisa ja Aki Katajisto

 

Media pauhasi taantumaa – eipä tarvinnut miettiä kenelle soittaa, kun asunnon myyntiä mietittiin. Yhteistyötä oltiin tehty jo aiemminkin. Soitto KotiGalleriaan ja siitä se sitten lähti.

 

Esittelypyynnöt tulivat hyvissä ajoin ja esittelyt hoituivat ammattitaidolla. Meidän ei tarvinnut huolehtia kuin itsemme pois esittelyiden ajaksi. Me pystyimme keskittymään uuden kodin etsimiseen.

 

Välillä aivan hirvitti, kun uutta kotia ei tahtonut löytyä ja tarjouksia tuli kodistamme. Sitten kaikki vain loksahti. Asunto myytiin ja me löysimme samaan aikaan uuden kodin. Suuri kiitos koko KotiGallerian väelle hyvästä yhteistyöstä. Palvelu tosiaankin on hintansa veroinen.

 

Nyt on nyssykät sekä laatikot kannettu ja uusi koti laitettu.

 

Teija ja Jari Malmi

 

Olimme etsimässä uutta kotia ja samaan aikaan pohdimme oman asuntomme myyntiä. Erään asunnon esittelyssä tapasimme KotiGallerian välittäjän. Hänen kanssaan oli helppo ja miellyttävä keskustella. Myös hänen tapansa esitellä asuntoa miellytti. Kun oman asunnon myynti vihdoin tuli ajankohtaiseksi, halusimme KotiGallerian välittäjäksi.

 

Välityssopimuksen tekeminen oli mutkatonta. KotiGallerian välityspalkkio on selkeä, eikä päälle tule mitään lisäkuluja tai muita yllättäviä menoja. Lisäksi KotiGallerian hinnoittelu on selvästi keskitasoa edullisempaa. Sopimusehdot olivat selkeät ja helppo ymmärtää. Välittäjä otti asunnosta laadukkaat kuvat ja asunto oli pian myynnissä.

 

Kaupat syntyivät nopeasti. Olimme myös samalla löytäneet kiinnostavan kohteen uudeksi kodiksi. Kun neuvottelut uuden asunnon ostosta olivat jo varsin pitkällä, näkemyserot ketjuttuneen kaupan yksityiskohdista muodostuivat suureksi ongelmaksi. Meitä alkoi jo huolettaa, että kaupat eivät onnistu lainkaan. Välittäjä kuitenkin pystyi rauhoittamaan tilanteen ja sai myös meidän uuden asuntomme kaupat onnistumaan.

 

KotiGallerian toiminnasta jäi pelkästään hyvää sanottavaa. Uutta asuntoa etsiessä tapasimme useita välittäjiä, ja uskon että onnistuimme valitsemaan oman asuntomme myyntiin yhden parhaista.

 

Mikko & Tiia Kumpula

 

Lähdin ostamaan KotiGallerian kautta asuntoa, koska heillä oli hyvin kattava valikoima hakemiani asuntoja myynnissä. Alusta asti yhteistyö sujui loistavasti ja mutkattomasti.

 

Eniten välittäjissä arvostan ystävällisyyttä ja rehellisyyttä kaikissa asioissa. KotiGallerian henkilökunnasta näkyy ja kuuluu, että he tekevät työtä jota rakastavat – he ovat asuntokaupan ammattilaisia. Siksi voin täysin luottaa KotiGallerian asuntoni myynnissä.

 

Asiakaspalvelu on KotiGalleriassa parasta laatuaan. Suosittelen!

 

Saila Karhu

 

Kävin katsomassa asuntoa kolme kertaa. Esittelyajat järjestyivät nopeasti minulle sopiviin aikoihin. Esittelijä oli erittäin ihmisläheinen ja hänen kanssaan oli helppo jutella asuntoon liittyvistä asioista. Tunnelma ei tosiaankaan ollut jäykkä.

 

Esittelyt olivat asiantuntevia ja aina löytyi dokumenttia asuntoon liittyvistä asioista. Tarjouksia jättäessäni KotiGallerian välittäjällä oli kyllä pitkä pinna. Hän ei luovuttanut missään välissä, vaikka hintaa väännettiin tovi. Hän myös piti minut ajan tasalla missä milloinkin mentiin.

 

Kaikin puolin asunnon ostosta jäi hyvä mieli. Pankkireissut ja kaupanteot olivat hyvin hoidettu. 🙂

 

Maija Korpela

 

Laitoimme asuntomme myyntiin KotiGallerian kautta edullisen ja kiinteän välityspalkkion perusteella. Jo arviointikäynnin yhteydessä huomasimme, että KotiGallerian toiminta oli tehokasta, asiantuntevaa ja rehellistä.

 

Hinta-arvio osui mainiosti kohdalleen ja asuntomme myytiin viikossa toivomallamme hinnalla. Iloisen ja rempseän kiinteistövälittäjämme välityksellä löysimme vielä uudenkin asuntomme.

 

Asunnon myynti ja osto sujuivat uskomattoman vaivattomasti. Olitpa sitten myymässä tai ostamassa asuntoa, suosittelemme lämpimästi KotiGalleriaa!

 

Mikko ja Hannele Savela

 

Välityspalvelun hinta-laatu-suhde on kohdallaan – kaikki tarvittavat palvelut saa huokealla hinnalla. Välittäjän tavoittaa helposti ja yhteydenpito on sujuvaa. Palveluasenne kohdallaan.

 

Tiina Backman

 

Olemme myyneet KotiGallerian kautta kolme omakotitaloa. Joka kerralla talot ovat menneet alle kahdessa viikossa kaupaksi. Hinta on ollut aina kerrasta kohdillaan ja molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä.

 

Arvostamme yksityisesittelyitä, näin paikalla käy vain oikeasti kiinnostuneet ja asunto on siisti myös esittelyn jälkeen. KotiGallerian väki hoitaa esittelyn ja välityksen ammattitaidolla. Lisäksi palkkiot ovat sopivat.

 

Suosittelemme lämpimästi!

 

Heli ja Tapio Kahelin

 

KotiGalleriaa olen käyttänyt monesti asuntokauppoihin hyvällä menestyksellä. Palvelu ja osaaminen yhdistettynä edullisiin palkkioihin on houkutteleva vaihtoehto kenelle tahansa.

 

Mika Törmänen

 

Rehtiä ja suoraselkäistä kiinteistövälitystä ja vieläpä mahtava henkilökunta, kohtuuhintainen palkkio, mitäpä muuta voi vaatia.

 

Esa Liikanen